Allmänna villkor

För att få en plats på kursen behöver kurseavgiften vara betald innan kursstart. Du kommer då få en kallelse till kursen. Har du inte fått din kallelse ca en vecka innan kursstart får du gärna kontakta oss på info@sthlmcityhundcenter.se

Inställd kurs om det är för få anmälda förbehåller vi oss rätten att ställa in en kurs. Om en kurs ställs in återbetalas hela avgiften.

Din anmälan bindande, men enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) gäller enligt nedan:

Ångerrätt
Du har rätt att ångra dig/avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar efter det att du fått bekräftelse på att du har en plats reserverad på  kurs/hos oss.  Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen e-post eller muntligen. Avbokningen ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om vilken kurs du är anmäld till. Enligt distans köplagen återbetalas hela avgiften minus en administrativ avgift på 10% av beloppet för att täcka våra kostnader i för er kort-/ swishbetalning för kursen. Ångerrätten är förbrukad vid kursstart oavsett om du närvarar eller inte.

Vid ombokning pga sjukdom eller om din hund löper ska du kontakta oss så kan vi boka om till en annan kurs i mån av plats.

Vid avbokning pga sjukdom hos hunden krävs intyg från veterinär.  

Strikt hundägaransvar gäller och din hund behöver vara försäkrad.

Nyhetsbrev registret för e-post eller kunduppgifter delas aldrig till tredje part.

Förbindelse –  anmälan till kurs räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kunden har läst och accepterat de allmänna villkoren.