Privatträning online

Passar bäst för dig som främst söker kunskap, feedback och vill bolla tankar - hur bör du tänka kring din hundträning? Vad gör du idag och hur kan du variera/förbättra för att utvecklas? Hur planerar du din träning? Är det något speciellt du undrar över? För onlineträning behöver du en pålitlig internetuppkoppling samt en dator/telefon med fungerande kamera.

Valpkurs online - teori

Att ha valp är underbart. Det är magiskt och mysigt. Men lika mysigt som det är, lika jobbigt kan det vara. Valpen biter, kissar inne, leker hysterisk/leker inte, sover inte/sover hela tiden, äter allt den ser/äter inte, ja listan kan göras långt. Det finns många saker att tänka på och ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra, i vilken ordning och varför.

Klickerträning för nybörjare 


Klickerträning är en otrolig rolig och bra träningsmetod som lockar fram det bästa i hunden, nämligen hundens egen vilja att bjuda på olika beteende.

Via klickerträning kan vi fånga hundens olika beteende i precis rätt stund samt att vi kan lära hunden vad vi vill att den ska göra steg för steg.