Personuppgifter

GDPR
GDPR står för General Data Protection Regulation och bestämmer hur företag får behandla personuppgifter. När vi sparar och använder dina personuppgifter så är det för att kunna ge ha kontakt med dig med, ge dig relevant information och  personliga erbjudanden samt ännu bättre service. 

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

I och med att Sthlm City HundCenter drivs av tre olika företag så har vi flera ansvariga för kontaktuppgifter. Dessa är Anahita Kolahdozan för Karma Hundcenter, Em Sollerman för Vibrant Dogs och Jojo Stenberg för Stockholms Hundhälsa. Karma Hundcenter AB är personuppgiftsansvarig när du bokar lokal hos Sthlm City HundCenter.

VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT?
Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt kan knytas till en person som är i livet. Typiska personuppgifter är personnummer, namn och adress. Även foton på personer klassas som personuppgifter.


VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI OM DIG?

Sthlm City HundCenter samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig som kund:

  • Namn
  • Telefonnummer
  • E-postadress
Även dessa uppgifter kan du behöva lämna när du boka en tjänst hos oss:
  • Personnummer. Då du väljer att betala med faktura får du även ange ditt personnummer. Personnumret lagras inte av Hundlandet Norra Sthlm utan sparas av vår samarbetspartner Klarna.
  • Kontokortsnummer. Inga kortuppgifter lagras hos Sthlm City HundCenter utan sparas av vår samarbetspartner Klarna. 

VARFÖR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?
Sthlm City HundCenter samlar in och behandlar personuppgifter om dig för att du ska kunna genomföra köp, prenumerera på vårt nyhetsbrev samt kontakta oss för service och information. Det är ett sätt för oss att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER?
Vi sparar dina personuppgifter så länge som det finns behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel bokföringslagen.
Sthlm City hundCenter sparar personuppgifter om dig som kund så länge ditt konto är aktivt eller till det att du väljer att avsluta det. Dina uppgifter kommer att raderas senast 2 månader efter att vi mottagit din uppsägning.

VILKA HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi på Sthlm City HundCenter sparar endast den information som behövs och den behandlas endast av den personen som den avser. 

Sthlm City HundCenter kan komma att lämna dina uppgifter till tredje part, dock aldrig till andra än Time Center eller Easypractice som är bokningssystemen, Klarna som är betalningssystemet samt eventuell veterinär som vi mottar en remiss ifrån. Sthlm City HundCenter säljer aldrig dina personuppgifter vidare. 

BEHÖVER DU ÄNDRA DINA PERSONUPPGIFTER?

Om du har ändrat dina personuppgifter så går det bra att kontakta oss så ordnar vi det. Det kan finnas lagkrav som gör att vi inte alltid omgående kan radera dina personuppgifter i och med till exempel bokförings- och skattelagstiftning, men vi gör det så snart det är möjligt. 


KONTAKTA OSS

Har du frågor angående dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på e-post: info@sthlmcityhundcenter.se.​