Privatträning

På privatträning är det fullt fokus på dig och din hund.
Det finns många anledningar att någon kan vilja välja privatträning framför en kurs.

Vibrant Dogs


Privatträning - 1 timme
 - Boka själv eller tillsammans med en vän eller en grupp på upp till 4 personer. 

Privatträning - 4 tillfällen á 1 timme 

Privatträning Online  
Passar bäst för dig som främst söker kunskap, feedback och vill bolla tankar - hur bör du tänka kring din hundträning? Vad gör du idag och hur kan du variera/förbättra för att utvecklas? Hur planerar du din träning? 

Privatträning - Nosework Startpaket - För dig som vill komma igång med nosework privat. På 3 tillfällen á 1 timme går vi igenom doftinlärning, behållarsök och rumssök. Du får den kunskap du behöver för att fortsätta träna hemma eller gå en fortsättningskurs. 

Karma Hundcenter


Privatträning - 1 timme
Kan ni inte av någon anledning vara med på kurser som erbjuds kan ni boka en privat träning med hundpsykolog. Den privata träningen kan anpassas efter era behov och önskemål.

Privatträning - paket á 3 timmar
Har du en hund som har beteendeproblem som du behöver hjälp med? Det kan vara allt från rädslor, stress, oro, osäkerhet, aggression. Då passar det bra med ett paket på 3h. 

Privat valpträning - paket á 3 timmar

Vill du ge valpen ett bra start i livet med socialisering, bygga en fin relation och lägga en bra grund i vardagslydnad? På privat valpträning kommer vi gemensamt överens om vart träningen kommer ske och när.