Hundinstruktör
Noseworkinstruktör
Djurvårdare

Vibrant Dogs

info@vibrantdogs.com, 073 634 81 96


Namn:
Em Sollerman
Pronomen: Hen, han, hon
Brinner för: Samspelet mellan hund och människa + allmänt mående hos både hund och människa

Em Sollerman heter jag som driver Vibrant Dogs och jag lever med mina tre hundar border collien Creepy, tervuren Ymer och chihuahuan Elle.
Jag är hundinstruktör och noseworkinstruktör – och fler vidareutbildningar blir det! Jag har alltid älskat hundar, så efter att ha utbildat mig till djurvårdare med inriktning djurpark/sällskapsdjur och jobbat med djur i olika former slank jag in på hundinstruktörsspåret år 2019.

I allt relaterat till hund kommer jag alltid tillbaka i tanken till samspelet mellan hund och människa. Jag tycker det är fantastiskt hur hunden och människan har utvecklats tillsammans genom historien – och hur väl vi kan kommunicera med dem om vi bara förstår hur, i allt ifrån vardagslydnad till trickträning och nosework.

Jag ser hund och människa som ett team. För mig är det lika viktigt att tänka på hur båda delarna av teamet mår och fungerar, och jag ser gärna att vi i hundvärlden vågar börja prata mer om vårt eget mående som hundägare – både när det kommer till stunderna då det är jobbigt, och (de många) stunderna då hundarna förgyller våra liv!

Jag ser fram emot massor med rolig träning och spännande samtal på Sthlm City HundCenter med mina underbara kollegor och Stockholms alla lysande hund-och-människa-team!

Mina Tjänster

Kurser

Privatlektioner

Träningsträffar

Föreläsningar

Robin Hood-träning (donerade träningstimmar för dig som inte har råd att betala en hel kurs/privatlektion själv)