Hundinstruktör
Hundpsykolog
Hundfysioterapeut

Karma Hundcenter

info@karmahundcenter.se, 073 734 20 85

Namn: Anahita Kolahdozan:
Pronomen:
Hon
Brinner för: Reaktiva hundar

Jag som är grundare till Karma Hundcenter heter Anahita Kolahdozan och bor på Kungsholmen med mina två hundar, Elli, 3årig chowchow och Teddy, 1,5årig vit herdehund samt två katter, Doris och Arya.
 
Jag är riktig hundnörd som har alltid haft intresse för djur men började aktivt jobba med det i början på 2019. Ju mer jag pluggar desto mer inser jag att jag har en lång väg kvar av mina studier och listan på alla utbildningar jag ska gå växer bara. Det som fascinerar mig är hur beteendestörningar och fysisk hälsa hänger samman. Därför har jag kombinerat studier som hundpsykologi men hundfysioterapi, en kombination som jag verkligen älskar och trivs med. Att kunna jobba med friskvård ena stunden för att med nästa ekipage ha beteendeutredning gör att det är spännande och roligt att jobba. Mitt hjärta slår även ett extra slag för reaktiva hundar som jag har specialiserat mig på.
 
Och nu går drömmen i uppfyllelse om starta upp Sthlm City HundCenter tillsammans med mina två fantastiska kollegor. En otrolig spännande resa där vi går ihop och förverkliga alla våra idéer som vi har pratat om. Följ med så du inte missar något.

Mina Tjänster


Beteendeutredning  
Privatträning 
Kurser i vardagslydnad 
Från Reaktivitet till Samspel  
Massage och rörelseanalys  
Friskvård 
Kloklippning