Certifierad Canineopat
Balansbollsinstruktör
Under utbildning till Hundpsykolog och Hundinstruktör

Stockholms Hundhälsa

info@stockholmshundhalsa.se, 0704357278

Namn: Jojo Stenberg
Pronomen: Hen/Den
Brinner för: Rescuvovvar

Jag som driver Stockholms Hundhälsa heter
Jojo Stenberg och jag lever i Stockholm tillsammans med min unge och mina två rescuevovvar Otis och Indy. Att det skulle bli hundar just som blev min passion var egentligen givet redan från början även om det tog mig lite tid att komma dit. Jag hade den stora lyckan att få växa upp med hundar från att jag var ett år till dess jag flyttade hemifrån var de mina bästa vänner. Min första egna vovve blev mopsen Alfons. Vi blev familj, han och jag och vi fick 14 fantastiska år tillsammans innan han somnade in hösten 2020.
Det var tack vare Alfons som jag först kom i kontakt med en hundfysioterapeut när han fick problem med sitt bakparti. Jag förstod där och då att det var detta jag ville göra. Jag läste till Canineopat vid UPH Academy och startade 2018 upp Stockholms Hundhälsa med fokus på rehabilitering och friskvård för hundar. Hundintresset har bara vuxit och jag läser för tillfället till hundpsykolog vid Hundens Hus. 

Hundar är det absolut bästa jag vet! Varje nytt möte med en hund är ett privilegium som jag vill förvalta på bästa sätt. Genom en genuin nyfikenhet för hunden som individ och vad den har varit med om går jag in i mitt uppdrag som Canineopat med ett stort engagemang. Jag lär mig av alla hundar och deras människor och det är något jag aldrig vill sluta med!

Och nu får jag dessutom privilegiet att gå ihop med två idoler inom hundvärlden, Em och Ana, för att tillsammans förvalta Sthlm City Hundcenter!
Hoppas vi ses!

Mina Tjänster


Rehabilitering
Friskvård
Hält- och Smärtutredning
Beteendeutredning
Kurser i lydnad 
Rescuehundens behov 
Balansbollskurser
Föreläsningar om friskvård